13:11 15.09.2018

У Харківській області двоє чоловіків намагалися потрапити в Росію поза пунктами пропуску

1 хв читати
У Харківській області двоє чоловіків намагалися потрапити в Росію поза пунктами пропуску

Співробітники відділу прикордонної служби "Дергачі" Харківського загону виявили та затримали двох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон поза пунктами пропуску.

"За вчинені правопорушення громадянам загрожує адміністративна відповідальність, передбачена ч. 1 статті 204-1 Кодексу про адміністративні правопорушення України. Їх подальшу долю вирішить суд", – повідомляє прес-служба Східного регіонального управління Держприкордонслужби України в суботу.

Згідно з повідомленням, обидва затриманих прямували з України в Росію.

В одному випадку порушника вдалося затримати завдяки інформації від дільничного інспектора, який повідомив у відділення інспекторів прикордонної служби "Козача Лопань" про те, що виявив невідомого, що прямував у бік державного кордону в напрямку населеного пункту Ветеринарне.

Прикордонний наряд висунувся до місця ймовірного порушення, і за 15 метрів від лінії держкордону затримав громадянина України 1968 року народження, який хотів потрапити з України в РФ.

У другому випадку прикордонний наряд прикордонної служби "Гоптівка" за 20 метрів від лінії держкордону затримав чоловіка без документів (за його словами – громадянина України, 1951 року народження), який намагався незаконно перетнути кордон на вихід з України. Чоловіка затримали для подальшого встановлення особи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА