07:33 16.09.2018

За минулу добу бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, втрат серед українських військовослужбовців немає

2 хв читати
За минулу добу бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, втрат серед українських військовослужбовців немає

За минулу добу бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Окупанти 28 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому противник 6 разів застосував озброєння, заборонене мінськими домовленостями ... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться у зведенні на сторінці штабу в соцмережі Фейсбук в неділю вранці.

За минулу добу ворог здійснював обстріли українських позицій поблизу населених пунктів Кримське, Новотошківське, Південне, Новгородське, Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил довкола населених пунктів Новолуганське, Гнутове, Водяне та Лебединське. Опорні пункти наших військ у Гнутового противник також двічі обстріляв з міномета 120-го калібру. З озброєння БМП-1 були обстріляні позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське і Гнутове"- відзначають в штабі ООС.

"З початку поточної доби противник 4 рази обстріляв позиції Об'єднаних сил. Три обстріли зафіксовані на Донецькому напрямку у Дослідного і Мар'їнки, один - на Маріупольському напрямку біля населеного пункту Водяне. У всіх випадках ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає "- підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, п'ятеро бойовиків незаконних збройних формувань за минулу добу знищені і один поранений.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА