08:26 16.09.2018

Кличко відвідав фестиваль сучасних богатирів "Muromets Fest"

2 хв читати
Кличко відвідав фестиваль сучасних богатирів "Muromets Fest"

Мер Києва Віталій Кличко відвідав фестиваль сучасних богатирів "Muromets Fest", який відбувався в столичному парку "Муромець" - повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації

"Ми вперше проводимо в Києві фестиваль "Muromets Fest". І переконаний, що він стане великим щорічним заходом для сильних тілом і духом. Ми підтримуємо наших спортсменів, облаштовуємо і відкриваємо майданчики для масового спорту в столиці - в оновлених парках, дворах, у навчальних закладах міста. Спорт - це здоров'я, впевненість в собі і багато позитивних емоцій. Тому дуже добре, що у нас є такий парк "Муромець" і екстрим-парк, де є можливість займатися різними видами спорту", - зазначив мер Києва.

Він нагадав, що пам'ятник богатирю часів Київської Русі Іллі Муромцю встановлений в парку, першу чергу якого оновили цього літа. На місці нинішнього парку "Муромець" в XI-XII столітті розташовувалася богатирська застава.

Під час відвідування фестивалю Віталій Кличко став свідком встановлення рекорду України з пересування чотирьох фур загальною вагою майже 32 тонни на відстань 20 метрів 30 сантиметрів. Рекорд встановив президент Федерації стронгменів України Сергій Конюшок. Вага самого спортсмена всього 120 кілограмів.

Відвідувачів "Muromets Fest" чекали шоу бодібілдерів, турніри з дартсу, майстер-класи з боксу, тайського боксу, турнір лучників, тест-драйв машин на радіоуправлінні, майстер-клас для дітей з самозахисту на вулиці.

Фестиваль "Muromets Fest" проходив у Києві 15 вересня з 11:00 до 23:00 в парку "Муромець" (на Трухановому острові) на території "X-Park".

На початку серпня було відкрито скульптуру богатиря Іллі Муромця в парку "Муромець" і презентована перша черга оновленого парку.

Заплановано, що реконструкцію парку буде завершено наступного року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА