20:24 16.09.2018

Прем'єр Грузії проведе переговори у Вашингтоні

1 хв читати
Прем'єр Грузії проведе переговори у Вашингтоні

Прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе в неділю вирушив з робочим візитом в США, повідомляє прес-служба глави грузинського уряду.

За інформацією прес-служби, в понеділок в рамках візиту в Білому домі відбудеться зустріч М.Бахтадзе з радником президента США з питань національної безпеки Джоном Болтоном.

Як відзначають у прес-службі, 20 вересня у Вашингтоні відбудеться зустріч прем'єра Грузії з держсекретарем США Майком Помпео.

"У рамках візиту відбудуться переговори з сенаторами. Прем'єр-міністр також зустрінеться з главою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Марком Гріном, виконавчим директором OPIC (Корпорація приватних закордонних інвестицій) Реєм Вошберном, президентом групи Світового банку Джимом Йонгом Кімом і керуючим директором Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє прес-служба, глава грузинського уряду під час візиту в США 27 вересня виступить з промовою перед учасниками генеральних дебатів 73-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. До цього прем'єр Грузії візьме участь в церемонії відкриття 73-ї сесії Генасамблеї.

М.Бахтадзе також запрошений на організований від імені президента США Дональда Трампа і його дружини прийом, який проводиться з нагоди відкриття 73-ї сесії Генасамблеї ООН.

Окрім того, за даними прес-служби, в Нью-Йорку М.Бахтадзе проведе двосторонні зустрічі з лідерами Євросоюзу і главами держав і урядів різних держав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА