10:04 17.09.2018

На Львівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса та легкового авто загинув водій, є постраждалі

2 хв читати
На Львівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса та легкового авто загинув водій, є постраждалі

У ніч на понеділок у Жовківському районі (Львівська обл.) на автодорозі Львів - Рава-Руська сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій загинув, 20 постраждалих госпіталізовано, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

"17 вересня о 00:07 поблизу с. Лужки Жовківського району на автодорозі Львів - Рава-Руська сталося зіткнення рейсового автобуса (перебували 53 людини) з легковим автомобілем, унаслідок чого водій легкового автомобіля загинув і 20 людей госпіталізовано до лікарень", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в понеділок уранці.

Також повідомляється, що рятувальники деблокували тіло загиблого.

Водночас, як повідомляє в понеділок відділ комунікації поліції Львівської області, після цієї ДТП госпіталізовано сімох людей. Нині поліцейські встановлюють обставини ДТП.

За даними поліції, зіткнення легкового автомобіля Volkswagen і рейсового автобуса сполученням Чернівці - Гдиня сталося о 23:55 неділі, 16 вересня, на автодорозі Львів - Рава-Руська в Жовківському районі.

"Унаслідок ДТП загинув водій Volkswagen, 21-річний житель Івано-Франківської області", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, на момент аварії в автобусі перебував 51 пасажир і 2 водії. Внаслідок ДТП вісьмох пасажирів доправили до лікарні. Після огляду сімох госпіталізували, а одного відпустили.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА