11:42 18.09.2018

Рада дозволила доправляти газети і журнали споживачам на Донбасі за пільговими тарифами

1 хв читати
Рада дозволила доправляти газети і журнали споживачам на Донбасі за пільговими тарифами

Верховна Рада дозволила доправляти друковані засоби масової інформації споживачам Луганської та Донецької областей за пільговими тарифами.

За законопроект №8114 про внесення змін до закону України "Про державну підтримку засобів масової інформації та спеціального захисту журналістів", що стосуються протидії ворожій пропаганді і поліпшення інформаційного забезпечення громадян України, які постраждали внаслідок військових дій, місце проживання яких є територія Донецької та Луганської областей, де органи державної влади України здійснюють свої повноваження, у вівторок проголосували у другому читанні в цілому 235 народних депутатів.

"Йдеться про пільги для друкованих видань у складних для України територіях Донецької та Луганської областей. Цей закон покликаний надати можливість не підвищувати тарифи Укрпошти з доставки друкованих видань, за пільговими цінами до споживачів Донецької і Луганської областей", - заявила, представляючи законопроект, керівник парламентського комітету з питань інформаційної політики Вікторія Сюмар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА