18:57 18.09.2018

Уздовж дороги Авдіївка-Опитне 18-21 вересня відбудуться роботи з пошуку вибухонебезпечних предметів

1 хв читати
Уздовж дороги Авдіївка-Опитне 18-21 вересня відбудуться роботи з пошуку вибухонебезпечних предметів

У Донецькій області уздовж дороги Авдіївка-Опитне українські військові до 21 вересня перевірять місцевість на наявність вибухонебезпечних предметів, повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК).

"З 18 вересня за наказом командувача об'єднаних сил з метою забезпечення безпечного пересування та роботи представників Міжнародного комітету Червоного Хреста уздовж дороги Авдіївка-Опитне здійснюється перевірка місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів та встановлення знаків про мінну небезпеку", - повідомляє українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook у вівторок.

Роботи здійснює мобільна група розмінування зы складу одного з підрозділів ООС. Військовослужбовці обстежують територію на предмет наявності мін, боєприпасів, що не розірвалися, та інших вибухонебезпечних предметів.

Координацію робіт та забезпечення дотримання режиму припинення вогню на час їх проведення здійснює українська сторона СЦКК у взаємодії зі Спеціальною моніторинговою місією (СММ) ОБСЄ.

"Роботи планується виконати до 21 вересня", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА