21:25 19.09.2018

Неявка директора НАБУ на засідання антикорупційного комітету є неповагою до Ради

1 хв читати
Неявка директора НАБУ на засідання антикорупційного комітету є неповагою до Ради

Народний депутат України фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ігор Артюшенко розцінює неявку директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника на засідання комітету з питань протидії та запобігання корупції Верховної Ради, як неповагу до законодавчого органу країни, повідомляє прес-служба партії "БПП Солідарність".

"Позиція Ситника - боягузтво або повна неповага до вищого законодавчого органу. Я не можу думати, що він боягуз, оскільки він глава дуже потужного правоохоронного органу, на якому дуже велика відповідальність за боротьбу з корупцією. Тоді у мене інша версія, що він ні за що має діяльність вищого законодавчого органу, який голосує за бюджет для того ж НАБУ, який має контролюючу функцію", - сказав І.Артюшенко.

Він також зазначив, що комітет запросив А.Ситника на своє засідання ще раз. "Ми сподіваємося, що наступного засідання він з'явиться, інакше депутати прийдуть до нього. Ми запросили Ситника на наступне засідання. Сподіваємося, що він відповість на всі питання", - додав І.Артюшенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА