07:04 20.09.2018

Український фільм "Захар Беркут" вийде в прокат 10 жовтня 2019

2 хв читати
Український фільм "Захар Беркут" вийде в прокат 10 жовтня 2019

Історичний екшн "Захар Беркут" режисера Ахтема Сеітаблаєва вийде в широкий український прокат 10 жовтня 2019, повідомила прес-служба Держкіно.

"Історичний екшн "Захар Беркут" режисера Ахтема Сеітаблаєва, виробництва компаній Kinorob і Cinema Day за підтримки Державного агентства України з питань кіно, вийде в широкий український прокат 10 жовтня 2019", - йдеться в повідомленні на сайті Держкіно в середу.

Відзначається, що продюсер проекту Єгор Олесов повідомив, що генеральним медіа-партнером фільму виступить телеканал "Україна". Стрічку, зняту за мотивами однойменної повісті Івана Франка, випускає в прокат провідний дистриб'ютор національного кіно - компанія Ukrainian Film Distribution.

"Вітаю об'єднання зусиль провідних учасників медіаринку, які працюватимуть разом заради успіху прокату "Захара Беркута". Для креативних індустрій вже давно є помилковою теза про те, що попит народжує пропозицію. Завжди пропозиція породжує попит, тому, що люди не можуть хотіти того, про що вони не знають. Їм треба розповідати про українські фільми: успішний прокат картини не в останню чергу залежить від вірно вибудуваної промокампанії. Сподіваюся, що осучаснена екранізація одного з найвідоміших творів української літератури матиме значний успіх у глядача", - зазначив Пилип Іллєнко, голова Державного агентства України з питань кіно.

Раніше повідомлялося, що до знімальної команди історичного екшена "Захар Беркут", який створюється компаніями Kinorob і Cinema Day за підтримки Держкіно, приєдналися голлівудські колеги. Разом із режисером А.Сеітаблаевим в якості співрежисера над фільмом працював Джон Вінн. Продюсерами проекту з американської сторони виступили Джефф Райс, Юрій Карновський і Раджа Коллінз.

"За всю творчу і змістовну частину "Захара Беркута" відповідає українська команда, голлівудські партнери забезпечують комунікацію з міжнародним акторським складом і допомагають з просуванням фільму на північноамериканському ринку", - сказано в повідомленні.

Також анонсується, що після широкого кінотеатрального прокату телевізійна прем'єра історичного екшену "Захар Беркут" відбудеться в ефірі телеканалу "Україна".

Партнером і консультантом фільму виступає Міжнародний Фонд Івана Франка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА