08:01 20.09.2018

Шимків очолив раду управляючої компанії фармфірми "Дарниця"

1 хв читати
Шимків очолив раду управляючої компанії фармфірми "Дарниця"

Екс-заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків очолив раду управляючої компанії ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця".

"Наприкінці літа я оголосив про свою перерву в політичній кар'єрі та про повернення до бізнесу. Наступні кілька років планую працювати в радах різних інноваційних компаній, пропозиції від яких я розглядаю. Сьогодні повідомляю, що прийняв пропозицію очолити раду управляючої компанії "Фармацевтична фірма "Дарниця", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як наголошується на сайті "Дарниці", до компетенції Д.Шимківа увійдуть міжнародні зв'язки компанії, стратегічне планування, розвиток і впровадження нових технологій.

Д.Шимків у 2009-2014 рр очолював представництво корпорації Microsoft в Україні, з липня 2014 до серпня 2018 року обіймав посаду заступника глави Адміністрації Президента України.

Як повідомлялося, за підсумками 2017 року фармфірма "Дарниця" отримала чистий прибуток 341,111 млн грн, що на 0,29% більше, ніж за 2016 рік.

Фармфірма "Дарниця" входить до десятки найбільших фармвиробників України і до десятки найбільших госпітальних постачальників. За підсумками 2016 року посiла третє місце серед українських компаній після компанії "Фармак" і корпорації "Артеріум" за обсягами аптечного продажу лікарських засобів.

Чистий прибуток компанії в 2016 році становив 341 млн грн, що на 11% менше, ніж у 2015 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА