09:30 20.09.2018

Наступний мій проект буде в освіті - Гонтарева

2 хв читати
Наступний мій проект буде в освіті - Гонтарева

Валерія Гонтарева, яка після відходу з посади глави Національного банку України займалася створенням і запуском медичного стартапу MEDIKIT, свій наступний стартап-проект планує реалізувати у сфері освіти.

"Наступний мій проект буде в освіті", - сказала вона агентству "Інтерфакс-Україна" в кулуарах нещодавнього форуму YES у Києві, організованого Фондом Віктора Пінчука.

"Там поки що верхньорівнева концепція. Наразі ми лише говоримо з майбутніми партнерами, як ми це зробимо, тоді як у медичному проекті вже все готово", - зазначила В.Гонтарева.

Вона підтвердила, що в листопаді заплановано публічну презентацію MEDIKIT.

Екс-глава Нацбанку також уточнила, що лише віднедавна офіційно є главою наглядової ради в цьому підприємстві, проте брала участь у ньому із самого початку.

"Ми з сином це задумали, а я це робила", - сказала В.Гонтарева, пояснивши зволікання з офіційним вступом на посаду її тривалим, протягом 11 місяців, звільненням із Нацбанку.

Як повідомлялося, ТОВ "Медікіт", засновниками якого є син В.Гонтаревої Антон Гонтарев, а також Світлана Кириченко, має намір у листопаді 2018 роки запустити медичну комунікаційну платформу для взаємодії пацієнтів, лікарів та всіх інших учасників медичного ринку.

Серед послуг, які заплановано надавати пацієнтам - онлайн-консультації з лікарями, виклик їх додому, запис на прийом, а також збереження всіх медичних даних в єдиному місці.

А.Гонтарев і С.Кириченко внесли до статутного капіталу ТОВ "Медікіт" по 5 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА