13:02 20.09.2018

На Закарпатті заарештовано жителі трьох областей, підозрюваних у численних пограбуваннях на території України

1 хв читати
На Закарпатті заарештовано жителі трьох областей, підозрюваних у численних пограбуваннях на території України

Співробітники поліції Закарпаття затримали чотирьох жителів Запорізької, Дніпропетровської та Тернопільської областей за підозрою у пограбуваннях та інших майнових злочинах в Ужгороді.

"Поліція вийшла на осіб, розслідуючи кримінальне провадження за ч.5 ст.185 КК, тобто крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою ... Йдеться про крадіжку з житла керівника однієї з найбільших установ в області. Крім цього, в першому кварталі 2018 року на території Ужгорода сталося два пограбування громадян, які займалися підприємницькою діяльністю. Суму збитків за двома цими фактами оцінено в 150 тисяч доларів США", - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатській області.

Грабіжниками виявилися жителі Запорізької, Дніпропетровської та Тернопільської областей віком 35-40 років. Усе неодноразово судимі за аналогічні майнові злочини. Одного з групи на момент спецоперації за інший злочин вже затримала поліція Чернівецької області, інших чотирьох - слідчі та оперативники закарпатської поліції.

За місцем проживання фігурантів справи знайдено речові докази, які допоможуть розкрити інші їхні злочини на території України, зазначають у поліції.

Усіх затриманих доправлено до Ужгорода, де суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА