14:40 20.09.2018

Майже 30 осіб затримано під час спроби рейдерського захоплення врожаю у Кіровоградській області

1 хв читати
Майже 30 осіб затримано під час спроби рейдерського захоплення врожаю у Кіровоградській області

У Кіровоградській області поліція запобігла спробі рейдерського захоплення полів одного з агропідприємств, у результаті чого затримано 27 осіб.

Як повідомляє в четвер сектор комунікації поліції Кіровоградської області, 19 вересня до Петрівського відділення поліції надійшло повідомлення від керівника фермерського господарства про те, що невідомі намагаються зібрати урожай на полі. Для забезпечення порядку співробітники поліції прибули на місце.

Одночасно до поліції надійшло повідомлення про те, що на іншому полі невідомі в балаклавах пошкодили сільгосптехніку і, намагаючись втекти на автомобілях, створили загрозу для життя та здоров'я громадян і поліцейських, які перебували на місці.

"Для зупинення транспортних засобів... поліцейські застосували вогнепальну зброю, пошкодивши колеса двох автомобілів", - наголошується в повідомленні.

За інформацією поліції, події, що відбулися, кваліфіковано за ч. 5 ст. 185 (крадіжка), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

За словами керівника поліції області Романа Козьякова, в порядку ст. 208 КПК затримано 27 осіб, вирішується питання про пред'явлення їм підозри та запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА