16:00 20.09.2018

Автомобіль начальника Івано-Франківської облполіції на смерть збив велосипедиста

1 хв читати
Автомобіль начальника Івано-Франківської облполіції на смерть збив велосипедиста

Службовий автомобіль начальника поліції Івано-Франківської області, в якому чиновник їхав як пасажир, збив на смерть велосипедиста в четвер удень у смт Перегінськ Рожнятівського району, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківської області.

"Сьогодні, близько 13-ї години, службовий автомобіль начальника прикарпатської поліції під керуванням поліцейського водія зіткнувся з велосипедистом, який перетинав проїзну частину дороги. Начальник обласної поліції перебував в автомобілі як пасажир та їхав у Рожнятівський район на запланований прийом громадян. Головне управління Національної поліції в області та її керівник висловлюють співчуття родині загиблого", - йдеться в повідомленні на сторінці облполіції в соцмережі Facebook.

За цим фактом розпочато досудове розслідування та перевірку, при цьому з метою уникнення конфлікту інтересів розслідування здійснює прокуратура області. За дорученням голови Нацполіції на місце події направлено керівника департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції "для повного та об'єктивного проведення перевірки".

Водія, що перебував за кермом автомобіля, відсторонено від виконання службових обов'язків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА