18:28 20.09.2018

На Донбасі бойовики 5 разів порушили "режим тиші"

1 хв читати
На Донбасі бойовики 5 разів порушили "режим тиші"

На Донбасі протягом дня бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню, жертв серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"Протягом доби, з 7:00 до 18:00 російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню, зокрема з застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами", - зазначено у зведенні ООС станом на 18:00 четверга на сторінці в соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією ООС, удень бойовики відкривали прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях об'єднаних сил у районі населених пунктів Кримське та Широкине. А опорні пункти українських військ поблизу Лебединського незаконні збройні формування обстріляли також із мінометів 82-го калібру.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби не допущено", - зазначено у звіті.

Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА