08:33 21.09.2018

Нью-Йорк приготувався відбивати хімічні атаки

1 хв читати
Нью-Йорк приготувався відбивати хімічні атаки

Нью-Йорк готується протистояти можливим атакам з використанням хімічної зброї, аналогічним отруєння в британському Солсбері Сергія Скрипаля та його дочки, повідомив телеканал NBC.

"Заступник керівника відділу з боротьби з тероризмом поліції Нью-Йорка Джон Міллер сказав, що зібрані адреси об'єктів, що викликають стурбованість у зв'язку з можливою атакою на них із застосуванням біологічної зброї або отруйних речовин. Поліція спільно з ФБР готує списки осіб, в тому числі колишніх громадян Росії, які критикують нинішню російську владу, проти яких атаки можуть бути спрямовані", - йдеться в повідомленні телеканалу.

Дж.Міллер також зазначив, що його підрозділ тісно контактує з британськими колегами і обмінюється інформацією з цих питань. Він поінформував, що нью-йоркська поліція провела серію штабних і польових навчань з відображення біологічних і хімічних атак.

Цю заяву чиновник зробив на спеціальному брифінгу, присвяченому підготовці американських спецслужб до проведення сесії Генасамблеї ООН.

Керівник поліції мегаполісу Джеймс О'Нілл заявив на брифінгу, що "наразі немає загроз терористичних атак для сесії ГА ООН та міста Нью-Йорка".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА