12:03 22.09.2018

Невідомий кинув гранату у двір депутата Виноградівської міськради на Закарпатті

1 хв читати
Невідомий кинув гранату у двір депутата Виноградівської міськради на Закарпатті

Поліція Закарпатської області розшукує невідомого, який кинув вибуховий пристрій у дворі мешканки міста Виноградів, депутата міської ради Еліси Сідей.

Як повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області, близько 4:30 ранку на лінію "102" надійшло повідомлення про пошкодження майна у Виноградові. Прибула на місце виклику слідчо-оперативна група встановила, що у дворі 48-річної жительки Виноградова вибух пошкодив фасад будинку і бетонні східці.

Слідчий Виноградівського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом вибуху). Сапери вилучили речові докази та направлять їх на експертизу.

За інформацією місцевого видання Mukachevo.net, в цьому будинку проживає депутат Виноградівської міськради Еліса Сідей (обрана від місцевої організації партії "Відродження").

На своїй сторінці у "Фейсбуці" Е.Сідей розмістила оголошення з проханням до жителів сусідніх вулиць поділитися записами з камер спостереження і повідомити (якщо є) інформацію про "чоловіка у чорній толстовці або про когось підозрілого".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА