12:22 23.09.2018

Правоохоронці розпочали розслідування замаху на вбивство Михайлика

1 хв читати
Правоохоронці розпочали розслідування замаху на вбивство Михайлика

Поліція Одеси порушила справу за фактом нападу на громадського активіста Олега Михайлика, про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як зазначається, наразі правоохоронці розпочали розслідування замаху на вбивство Михайлика.

"Вчора ввечері в центрі Одеси невстановлені злочинці здійснили постріл з вогнепальної зброї в одесита. З моменту отримання інформації про цю подію на спецлінію "102" поліцейські розпочали негайне реагування", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що для встановлення осіб зловмисників працівники поліції розпочали подворові обходи, які, тривали вночі і проходять досі. Поліція опитала рідних, друзів та однодумців Михайлика, а також всіх можливих свідків та очевидців події.

"Наразі зібрано чималий обсяг інформації. Слідчими розглядаються декілька можливих версій щодо скоєння цього злочину, а також встановлюються його мотиви. Відомості по вказаному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство)", - йдеться у повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА