09:00 24.09.2018

У Сумах пенсіонер влаштував аварію з пожежею на газопроводі, чоловік загинув

2 хв читати
У Сумах пенсіонер влаштував аварію з пожежею на газопроводі, чоловік загинув

У Сумах на газопроводі сталася аварія з подальшою пожежею, неподалік від епіцентру вогню знайдено обгорілий труп літнього чоловіка, повідомив відділ комунікації поліції Сумської області.

За інформацією поліції, 21 вересня о 18.43 до чергової частини надійшло повідомлення про аварію на газорозподільній мережі високого тиску біля Баранівки, що на околиці Сум.

Прибулі на місце події керівництво обласної та міської поліції, а також слідчо-оперативна група виявили там фахівців газової служби та пожежних, які намагалися ліквідувати пожежу, причому стовп вогню сягав 10 метрів. Тому відразу оглянути місце події поліцейським не вдалося.

"Десь о четвертій ранку в поліцію надійшло повідомлення, що в будинку неподалік від місця події знайшли обгорілий труп чоловіка. Ним виявився 73-річний пенсіонер. В минулому чоловік працював газозварником", - йдеться в повідомленні.

"Коли пожежу на газопроводі загасили, співробітники поліції виявили пошкодження засува газової труби, яку намагалися зрізати за допомогою відповідних інструментів. Виходячи із зібраних матеріалів, у нас є всі підстави вважати, що втручання в роботу газопроводу скоїв саме загиблий ... отримав смертельні опіки", - цитує відділ комунікації начальника Сумського відділу поліції Павла Карабута.

У поліції кваліфікували подію за ст. 115 (умисне вбивство, з відміткою "нещасний випадок") і ч. 1 ст. 292 КК України (пошкодження або руйнування магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів, що призвело до порушення нормальної роботи зазначених трубопроводів або спричинило небезпеку життя людей).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА