12:47 24.09.2018

У Києві затримано групу іноземців, що "спеціалізувалася" на квартирних крадіжках

2 хв читати
У Києві затримано групу іноземців, що "спеціалізувалася" на квартирних крадіжках

Поліцейські затримали в Києві кількох іноземних громадян, які здійснювали в українській столиці квартирні крадіжки.

Як повідомляє в понеділок відділ комунікації поліції Києва, співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції спільно з колегами зі столичного главку відпрацьовували оперативну інформацію про діяльність групи осіб, що "спеціалізувалася" на квартирних крадіжках. Після встановлення місця знаходження поліцейські почали спостерігати за їхніми діями.

Правоохоронці помітили, як четверо чоловіків під'їхали на автомобілях до будинку на вулиці Івана Крамського. Один з прибулих залишився на вулиці, а троє за кілька хвилин потрапили до двух квартир, звідки викрали гроші та мобільні телефони. Виходячи з дому, чоловіки побачили правоохоронців, тому швидко сіли в автомобілі та почали тікати.

"Під час втечі правопорушники пошкодили дві машини, припарковані на узбіччі. Втікачів затримали і доправили до управління поліції. Окрім викрадених речей, у них вилучили також набір відмичок", - зазначено в повідомленні.

Трьох фігурантів затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зловмисниками виявилися громадяни іншої держави, 1989, 1990 і 1970 років народження. Слідчі також опитали їхнього співучасника-водія.

Слідчий відділ Шевченківського управління поліції відкрив два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.

У повідомленні не зазначено, громадянами якої країни є затримані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА