15:04 24.09.2018

Суд визнав соціальною рекламу ГПУ, ЦПК має намір подавати апеляцію

1 хв читати
Суд визнав соціальною рекламу ГПУ, ЦПК має намір подавати апеляцію

Окружний адміністративний суд м. Києва відмовив у задоволенні позову громадської організації "Центр протидії корупції" (ЦПК), визнавши соціальною рекламу Генеральної прокуратури України.

"Суд не знайшов порушень у діях Нацради (з телебачення та радіомовлення) щодо поширення в ЗМІ соціальних роликів прокуратури", - йдеться на сайті Окружного адмінсуду Києва в понеділок.

Зазначено, що на засіданні в понеділок суд розглянув позов ЦПК, який просив визнати протиправними дії Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в частині розміщення чотирьох відеороликів під умовною назвою "Виконуємо закон. Встановлюємо справедливість". На думку позивача, зміст цих роликів не відповідає вимогам, які висувають до соціальної реклами.

"Суд оголосив рішення: відмовити позивачу в задоволенні позовних вимог. Суд ухвалив таке рішення з урахуванням того, що в процесі судового розгляду не було встановлено порушень у діях відповідача - повідомлення наперед недостовірних даних та особистої реклами Юрія Луценка", - йдеться в рішенні суду.

У свою чергу ЦПК, коментуючи рішення суду, написав на сторінці в мікроблозі Twitter: "Не повірите, але суд визнав горезвісну "рекламу Луценка" соціальною. Суддя Каракашьян вирішив, що статистику, яка міститься в ролику, перевірити неможливо".

У Центрі протидії корупції заявляють, що мають дані, які не відповідають озвученим у рекламі, і мають намір подавати апеляцію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА