16:24 24.09.2018

Рятувальники ліквідували наслідки негоди у низці західних областей України

1 хв читати
Рятувальники ліквідували наслідки негоди у низці західних областей України

У понеділок, як і прогнозував Укргідрометцентр, унаслідок ускладнення погодних умов, а саме сильних дощів і посилення шквалистого вітру, в західних областях України зафіксовано численні випадки падіння дерев, для ліквідації яких були задіяні рятувальники Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляє в понеділок удень прес-служба ДСНС України, з 23 на 24 вересня внаслідок ускладнення погодних умов (сильний дощ, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 20 населених пунктів у Волинській області. До відновлення електропостачання населених пунктів залучені бригади обленерго.

Підрозділи Служби порятунку Рівненської області також звільняли проїжджі частини місцевих доріг від повалених дерев у Рівненському, Дубенському, Сарненському і Корецькому районах. Крім того, в смт Клевань дерево впало на приватний житловий будинок і заблокувало вхід, де перебували малолітні діти. Рятувальники за допомогою спеціальних інструментів розчистили вхід.

Окрім цього, в Луцьку Волинської області в 5-поверховому житловому будинку на вул. Степана Бандери рятувальники демонтували елементи балконної рами на четвертому поверсі, яка була пошкоджена вітром і могла впасти.

Водночас підрозділи Головного управління ДСНС України у Львівській області здійснили три виїзди на різання чотирьох дерев, що впали на проїжджу частину доріг, на території с. Демня Сколівського району, с. Бабине Самбірського району, а також с. Нежухів Стрийського району.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА