18:03 24.09.2018

Катар скористається досвідом України в організації громадської безпеки під час масштабних заходів

1 хв читати
Катар скористається досвідом України в організації громадської безпеки під час масштабних заходів

Україна та Держава Катар співпрацюватимуть у сфері кібербезпеки та обміняються досвідом підготовки масштабних заходів, повідомляє в понеділок департамент комунікації українського Міністерства внутрішніх справ.

За інформацією МВС, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зустрівся в понеділок із нещодавно призначеним послом Катару в Україні Гаді Аль-Гаджрі й обговорив українсько-катарське співробітництво у сфері цивільної безпеки.

"Зокрема, Україна та Катар зацікавлені співпрацювати у сфері кібербезпеки, а також обмінюватися досвідом у методиці та практиці підготовки спеціальних підрозділів поліції", - йдеться в повідомленні.

У МВС наголошують: "Посол Катару зазначив, що його країна планує скористатися досвідом України в організації громадської безпеки під час проведення масштабних заходів на кшталт Ліги чемпіонів, "Євро-2012" або "Євробачення".

Наразі, як зазначають у відомстві, Катар активно готується до проведення Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в 2022 році.

"Також сторони обговорили ратифікацію катарською стороною Угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Катару про взаємне скасування візових вимог, підписаної 20 березня 2018 року", - йдеться в повідомленні міністерства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА