18:17 24.09.2018

Посилена слідча група на чолі з Аброськіним вилетіла до Одеси для розслідування нападу на активіста Михайлика

2 хв читати
Посилена слідча група на чолі з Аброськіним вилетіла до Одеси для розслідування нападу на активіста Михайлика

Слідча група з розслідування нападу на громадського активіста Олега Михайлика в Одесі посилена першим заступником голови Нацполіції В'ячеславом Аброськіним, повідомили президенту України Петру Порошенку генеральний прокурор Юрій Луценко та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Як повідомляє в понеділок увечері сайт глави Української держави, Ю.Луценко та А.Аваков по телефону поінформували П.Порошенка про хід розслідування нападу на громадського активіста.

Вони також розповіли, що проведуть координаційну нараду з питань боротьби із злочинністю та поінформують президента про результати.

П.Порошенко також зателефонував головному лікарю Одеської міської клінічної лікарні №1 Євгену Григор’єву і поцікавився станом здоров'я О.Михайлика.

Як повідомлялося, ввечері 22 вересня невідомі здійснили напад на одеського громадського активіста, голову міської організації партії "Сила людей" О.Михайлика. Постраждалого з вогнепальними пораненнями госпіталізовано до Єврейської лікарні Одеси.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 і ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство). Слідство не називає основної версії злочину, розглядаються всі версії - від побутової до тих, які можуть бути пов'язані з громадською діяльністю О.Михайлика.

24 вересня начальник Головного управління Національної поліції України в Одеській області Дмитро Головін повідомив, що слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста О.Михайлика в Одесі, а знаряддя злочину наразі не встановлено.

У свою чергу в посольстві США в Україні розраховують на швидке і прозоре розслідування нападу на одеського активіста Олега Михайлика та інших подібних випадків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА