19:11 24.09.2018

Новий лімузин Трампа вперше показали на відео

1 хв читати
Новий лімузин Трампа вперше показали на відео

Лімузин отримав назву The Beast. Автомобіль оснащується системами пожежогасіння, а також захисту від хімічної, ядерної і біологічної зброї.

Новий лімузин від General Motors для президента США був уперше помічений в США під час візиту Дональда Трампа в Нью-Йорк. Автомобіль передали главі держави на вертолітному майданчику на Манхеттені. На розробку автомобіля було виділено 15,8 млн доларів, повідомляє видання The Drive, які виклало відеоролики і фотографії машини.

Лімузин, як і попередня модель, носить назву The Beast. Автомобіль отримав броньований кузов і днище. Захист здатний витримати влучення з будь-якого виду вогнепальної зброї. Також лімузин отримав куленепробивне скло, а пересуватися The Beast може навіть на спущених колесах, які захищені кевларом. Лімузин комплектується передовими системами зв'язку, а також спеціальною медичною технікою.

Лімузин Трампа оснастили системами пожежогасіння, а також захистом від хімічної, ядерної і біологічної зброї. Автомобіль отримав систему нічного бачення і спеціальний холодильник, в якому зберігаються пакети з кров'ю для переливання. Особливі системи захисту можуть розсіяти димові завіси, хмари сльозогінного газу, а також пустити електричний заряд через дверні ручки лімузина.

Зовні автомобіль схожий на флагманський седан Cadillac нинішнього покоління. Однак новинка відрізняється іншими гратами радіатора, оптикою і більш високим кліренсом. При цьому лімузин виглядає компактніше свого попередника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 15 осіб - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА