20:19 24.09.2018

Аброськін повідомив про напрацювання слідства, які допоможуть розкрити напад на Михайлика

2 хв читати
Аброськін повідомив про напрацювання слідства, які допоможуть розкрити напад на Михайлика

Перший заступник керівника Національної поліції України В'ячеслав Аброськін заявляє, що у слідчої групи з розслідування нападу на громадського активіста Олега Михайлика в Одесі вже є напрацювання, які дадуть змогу розкрити злочин.

"Після збору інформації відразу було висунуто кілька версій події, поки що їх опрацьовують слідчі. Вже є певні напрацювання, які мають привести до розкриття цього злочину, але поки що їх не розголошуватимемо, щоб не нашкодити слідству", - сказав він під час оперативної наради в Одесі, повідомляє в понеділок увечері прес-служба Національної поліції України.

Говорячи про прийняте головою Нацполіції Сергієм Князєвим рішення провести в Одесі оперативне опрацювання, В.Аброськін сказав: "Ми залучимо до опрацювання всі оперативні підрозділи кримінального блоку Національної поліції".

Як повідомлялося, ввечері 22 вересня невідомі здійснили напад на одеського громадського активіста, голову міської організації партії "Сила людей" О.Михайлика. Постраждалого з вогнепальними пораненнями госпіталізовано до Єврейської лікарні Одеси.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 і ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство). Слідство не називає основної версії злочину, розглядаються всі версії - від побутової до тих, які можуть бути пов'язані з громадською діяльністю О.Михайлика.

24 вересня начальник Головного управління Національної поліції України в Одеській області Дмитро Головін повідомив, що слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста О.Михайлика в Одесі, а знаряддя злочину наразі не встановлено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА