06:57 25.09.2018

Поліцейські за 4 дні розкрили вбивство таксиста в Києві

1 хв читати
Поліцейські за 4 дні розкрили вбивство таксиста в Києві

Співробітники кримінальної поліції і слідчі затримали підозрюваного, який вранці 21 вересня у с. Петропавлівська Борщагівка завдав 30 колото-різаних ран таксисту, викинув тіло закривавленого водія на дорогу і тікаючи на викраденому авто "Mercedes-Benz", скоїв ДТП, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області:

"Зараз триває комплекс слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі" - відзначають в ГУ НП в Київській області.

40-річного потерпілого іноземця, який проживав і працював в столиці таксистом, виявив місцевий житель, у припарковане авто якого врізався зловмисник на викраденому "Mercedes" і зник. Потерпілий помер в кареті швидкої допомоги внаслідок отриманих численних ножових поранень.

"Підозрюваного 19-річного жителя с. Петропавлівська Борщагівка затримали в порядку ст. 208 КПК України. До обрання запобіжного заходу він буде перебувати в ізоляторі тимчасового утримання. Під час невідкладного обшуку в його домоволодінні виявлено та вилучено речовий доказ - ніж зі слідами крові таксиста" - підсумували поліцейські.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА