15:46 25.09.2018

В Одесі посилено наряди поліції

2 хв читати
В Одесі посилено наряди поліції

В Одесі посилено наряди поліції, а також розпочали роботу додаткові мобільні пости на в'їздах до міста, повідомляє Національна поліція України.

"Відсьогодні вже посилено наряди поліції, розпочали роботу додаткові мобільні пости на в’їздах до міста. Окрім того, планується поступове нарощування кількості правоохоронців, задіяних до патрулювання та забезпечення правопорядку у місті. Водночас над розслідуванням замаху на вбивство громадського діяча (Олега Михайлика - ІФ) в Одесі працюють співробітники центрального апарату Нацполіції", - йдеться в повідомленні на сторінці Національної поліції у Facebook у вівторок.

Перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін наголосив, що кожен керівник підрозділу, задіяного у відпрацюванні, персонально відповідає за організацію, хід і результати заходів.

Як повідомлялося, увечері 22 вересня невідомі вчинили напад на одеського громадського активіста, голову міської організації партії "Сила людей" О. Михайлика. Потерпілого з вогнепальними пораненнями госпіталізували до Єврейської лікарні Одеси.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 і ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство). Слідство не називає основної версії злочину, розглядаються всі версії - від побутової до тих, які можуть бути пов'язані з громадською діяльністю О.Михайлика.

24 вересня начальник Головного управління Національної поліції України в Одеській області Дмитро Головін повідомив, що слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста О. Михайлика в Одесі, а знаряддя злочину поки що не встановлено.

В.Аброськін заявив, що слідча група з розслідування нападу має напрацювання, які дадуть змогу розкрити злочин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА