10:01 26.09.2018

В Одесі прикордонники виявили 20 в'єтнамців, які порушили правила перебування в Україні

1 хв читати
В Одесі прикордонники виявили 20 в'єтнамців, які порушили правила перебування в Україні

Співробітники Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України виявили під час відпрацювання місць компактного перебування іноземців 20 громадян В'єтнаму, які порушили українське міграційне законодавство.

"За двома адресами в м. Одеса виявлено групу осіб, вихідців із В'єтнаму. Більшість іноземців не мали при собі документів, що засвідчують особу. Надалі 20 осіб були притягнуті до адміністративної відповідальності на порушення правил перебування на території України... На правопорушників накладено штрафи і винесено постанови про добровільне залишення території України протягом однієї доби", - повідомляє відділ комунікацій із засобами масової інформації Адміністрації Державної прикордонної служби України.

У прикордонному відомстві також повідомляють, що прикордонники Одеського загону протягом місяця виявили та притягнули до відповідальності 55 громадян, вихідців з різних країн міграційного ризику, зокрема, В'єтнаму, Китаю, Сирії, Нігерії, Камеруну, Сенегалу, Кот-д'Івуару, Азербайджану та Афганістану.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА