11:16 26.09.2018

У 18 із 29 висновків за звітами партій за ІІ квартал 2018 року є інформація про правопорушення

2 хв читати
У 18 із 29 висновків за звітами партій за ІІ квартал 2018 року є інформація про правопорушення

18 із 29 висновків про результати аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за ІІ квартал 2018 року, прийнятих на засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) 21 вересня, містять інформацію про виявлені факти адміністративних правопорушень.

"Зокрема, порушення встановленого порядку подання або термінів подання Звіту політичної партії та встановленого порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії, за що передбачена відповідальність за статтями 212-21, 212-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - повідомляється на офіційному сайті НАЗК у середу.

Правопорушення зафіксовано у Звітах таких політичних сил, як "Республіканська партія України", "Партія "Національно-демократичне об’єднання "Україна", "ВО "Жінки за майбутнє", "Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна", "Нові обличчя", "Відродження", "Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка "Справедливість", "Україна завтра", "Партія пенсіонерів України", "Могутня Україна", "Народний рух України", "Партія порядних громадян", "Українська православна асамблея", "Партія ветеранів Афганістану", "Опозиційний блок", "Народний фронт", "ВО "Свобода", "Українське об’єднання патріотів – УКРОП".

У НАЗК повідомляють, що загалом за ІІ квартал 2018 року до них надійшли 274 звіти політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру. Рішеннями Нацагентства від 23 серпня, 31 серпня і 14 вересня 2018 року вже було затверджено 218 висновків про результати аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

У НАЗК також нагадують, що відповідно до ч. 14 ст. 17 закону України "Про політичні партії в Україні" висновок за результатами аналізу звіту політпартії про майно, доходи, витрати і зобов'язання мають підготувати та затвердити протягом не більше ніж два місяці з дня його надходження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

Росіяни 18 разів обстріляли Донеччину, є загиблі - ОВА

"Укрзалізниця" після ранкової ракетної атаки відновила роботу вокзалу станції "Дніпро"

Ядерні об'єкти Ірану не постраждали під час ударів Ізраїлю по Ісфахану - МАГАТЕ

Кількість постраждалих на Дніпропетровщині зросла до 29 осіб - ДСНС

Сили оборони знищили вночі 15 ракет, 14 БПЛА і бомбардувальник Ту-22М3

Авіація НАТО піднімалася в повітря через російські атаки по Україні, повідомляють польські військові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА