13:17 26.09.2018

"Харківобленерго" обмежує подання електроенергії метрополітену та "Міськелектротранссервіс"

1 хв читати
"Харківобленерго" обмежує подання електроенергії метрополітену та "Міськелектротранссервіс"

АТ "Харківобленерго" почало обмежувати подання електроенергії об'єктам КП "Харківський метрополітен" і КП "Міськелектротранссервіс", оскільки сумарна заборгованість обох підприємств за спожиту електроенергію перевищила 35 млн грн.

"Ми вибірково відключаємо службові та допоміжні приміщення, але з боку співробітників метрополітену та "Міськелектротранссервіс" іде саботаж. У більшості випадків нас просто не пустили на об'єкти. На жаль, ми не бачимо розуміння з боку керівництва цих підприємств, спроб вийти на переговори з нами поки що немає", - сказав кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" прес-секретар "Харківобленерго" Володимир Скічко.

Він зазначив, що багатомільйонні борги комунальних підприємств за спожиту електроенергію створюють передумови для тривалого занепаду енергетики регіону.

"Фінансове становище, в якому опинилося "Харківобленерго", становить загрозу безпеці функціонування єдиної енергетичної системи. Брак коштів не дає змоги здійснювати капітальні та поточні ремонти, реалізувати інвестиційну програму, своєчасно виплачувати заробітну плату працівникам підприємства. Тому ми змушені приймати такі цілком законні кроки для погашення заборгованості за спожиту електроенергію", - зазначив В.Скічко

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА