07:24 27.09.2018

На Харківщині безробітний вимагав у фермера гроші за нібито вкрадений урожай

1 хв читати
На Харківщині безробітний вимагав у фермера гроші за нібито вкрадений урожай

Дергачівська місцева прокуратура (Харківська обл.) спільно з райвідділом поліції затримала 39-річного безробітного жителя Богодухівського району області під час вимагання та одержання частини коштів від місцевого фермера в рахунок нібито вкраденого тим врожаю.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, затриманому інкримінується розбій та вимагання, вчинені за попередньою змовою групою осіб (ч.3. Ст.187 і ч.2 ст.189 КК України).

"Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру і залученню інших учасників конфлікту до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними досудового слідства, кілька тижнів тому затриманий разом з двома знайомими прийшов в будинок фермера і став вимагати від того гроші за нібито вкрадений ним урожай соняшнику. Вони заявили фермеру, що він зібрав урожай з чужого поля і тепер має віддати 50 тис. грн. Той спростував це і відмовився заплатити за те, чого не брав. Після цього "гості" побили господаря, пошкодили його автомобіль і забрали з двору зварювальний апарат, інший господарський інструмент, нібито в рахунок боргу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА