14:33 27.09.2018

"Київстар" і Нацполіція розширили дію сервісу смс-оповіщення про зникнення дітей

2 хв читати
"Київстар" і Нацполіція розширили дію сервісу смс-оповіщення про зникнення дітей

Оператор мобільного зв'язку "Київстар" спільно з Національною поліцією України з 28 вересня запустить спільний соціальний проект "Пошук дітей" у Рівненській, Хмельницькій і Сумській областях, повідомив оператор.

Зазначений сервіс працює на базі смс-повідомлень. Він допомагає правоохоронцям використовувати можливості мобільної мережі "Київстару" для оперативного оповіщення у разі зникнення дітей.

З 15 до 21 вересня "Київстар" сповістив за допомогою смс усіх абонентів у цих областях про запуск сервісу "Пошук дітей", що активується автоматично і безкоштовно.

Абоненти, які не бажають отримувати такі повідомлення, можуть самостійно відключитися від розсилки або знову її підключити.

Смс-повідомлення про пошук міститиме інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку з більш детальною інформацією та фотографією, а також контакти поліції, за якими можуть звертатися потенційні свідки, які бажають допомогти в пошуку.

Повідомлення отримуватимуть абоненти, які перебували поруч із місцем зникнення дитини в радіусі від 1 до 3 км: це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів.

"За рік роботи ініціативи ми зробили 76 смс-розсилок у різних містах України", - процитовано в повідомленні слова директора із корпоративних зв'язків "Київстар" Ганни Захараш.

Раніше "Київстар" підключив до ініціативи "Пошук дітей" Одеську, Херсонську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Львівську, Київську, Харківську і Полтавську області, а також Київ. У планах - до кінця року охопити проектом всю Україну.

У компанії наголошують, що, згідно із законами "Про захист персональних дані" і "Про телекомунікації", "Київстар" не передає даних про місцезнаходження своїх абонентів та інші персональні дані третім особам. Усі функції з відбору номерів мобільних телефонів здійснюють інтелектуальні автоматичні IT-системи із дотриманням конфіденційності процесів моніторингу та інформації про абонентів.

Як повідомлялося, в червні 2018 року "Київстар" спільно з Одеським управлінням Нацполіції України запустив соціальний проект "Пошук дітей" в Одесі.

У серпні 2017 року Національна поліція України і "Київстар" підписали меморандум про співпрацю в пошуку зниклих безвісти дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА