Події

"Кузню на Рибальському" буде продано як цілісний комплекс

ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" в разі дозволу з боку Антимонопольного комітету України (АМКУ) буде продано покупцю як цілісний майновий комплекс, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі підприємства.

За даними прес-служби, ТОВ "Буд-Реновація" є товариством, єдиним власником якого є ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському", "і тому підлягає відчуженню разом із ним".

Крім того, завершується повернення (зворотний викуп) ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" земельної ділянки біля вокзалу. Завод буде продано як єдиний комплекс, повідомили в прес-службі.

"Угода має прозорий характер, її супроводжує всесвітньо відома аудиторська компанія Ernst&Young. Група ТАС як потенційний покупець публічно підтвердила свої наміри, що свідчить про високий рівень довіри між учасниками майбутньої угоди та про взаємну відповідальність щодо своїх зобов'язань", - йдеться в повідомленні.

Раніше деякі ЗМІ поширили інформацію про відчуження майна заводу "Кузня на Рибальському" на користь ТОВ "Буд-Реновація".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ