19:20 29.09.2018

Порошенко сподівається на початок відновлення дороги Мелітополь-Маріуполь і завершення ремонту ділянки Охтирка-Суми в 2019 році

2 хв читати
Порошенко сподівається на початок відновлення дороги Мелітополь-Маріуполь і завершення ремонту ділянки Охтирка-Суми в 2019 році

Президент України Петро Порошенко в рамках робочої поїздки в Харківську область ознайомився з результатами ремонту автомобільної дороги Р-46 Харків - Охтирка та озвучив пріоритетні напрями в ремонті автодоріг.

"Сьогодні дійсно велике свято, тому що вперше з 80-х років почали якісний, серйозний ремонт. Дорога Харків - Охтирка, 103 кілометри ... Яка вона зараз - можете подивитися. Я по ній проїхав сам", - сказав П.Порошенко під час спілкування з жителями Харківської та Сумської областей, цитує прес-служба главу держави.

Він зазначив, що пріоритет в будівництві доріг визначили глави обласних державних адміністрацій: Харківської - Юлія Світлична і Сумської - Микола Клочко. Президент також висловив сподівання, що в 2019 році буде завершено ремонт наступної ділянки цієї дороги Охтирка - Суми.

"Додатково до цього ми маємо ще кілька пріоритетів, включаючи дорогу Мелітополь - Маріуполь", - сказав П.Порошенко, висловивши при цьому надію, що "в наступному році подарунок буде - початок будівництва, відновлення дороги Мелітополь - Маріуполь".

За словами президента, кошти на будівництво і реконструкцію доріг спрямовуються не тільки за рахунок дорожнього фонду та президентського експерименту, але і в результаті децентралізації. "Це продукт спільних зусиль - центральної, місцевої влади, президента, парламенту і уряду", - додав він.

П.Порошенко особливо підкреслив, що будівництво відбувалося за прозорими тендерами і за його дорученням постійно здійснювався контроль якості виконання робіт.

"Маємо забезпечити, щоб жодна копійка не була вкрадена або віддана на "відкати". Система державних закупівель через систему ProZorro має гарантувати прозорість і демонструвати, які кроки були зроблені для боротьби з корупцією", - сказав він.

Загальна протяжність дороги в межах Харківської області від Харкова до кордону з Сумською областю становить 89,3 км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА