07:22 30.09.2018

На КПВВ "Новотроїцьке" через ремонт ускладнено проїзд транспорту

1 хв читати
На КПВВ "Новотроїцьке" через ремонт ускладнено проїзд транспорту

З 27 вересня розпочалися роботи з реконструкції та облаштування інфраструктури контрольного пункту в'їзду-виїзду "Новотроїцьке", в результаті чого можуть виникнути деякі ускладнення, пов'язані з тимчасовою зміною напрямку руху, проведенням монтажних робіт і перенесенням модулів для проведення контрольних операція, повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

"Наразі роботи з облаштування КПВВ "Новотроїцьке" тривають у повному обсязі. Місця проведення контрольних операцій планується накрити навісами, що дозволить співробітникам Держприкордонслужби проводити огляд транспортних засобів і перевірку документів, та особам, які проходять контрольні процедури, ховатися від спеки або негоди. Крім того, будуть облаштовані зали очікування, з місцями відпочинку, телевізорами, кондиціонерами санітарні модулі з гарячою і холодною водою", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прес-службі відомства зазначили, що основна вимога до облаштування - це створення комфортних умов як для тих, хто слідує через лінію зіткнення, так і для персоналу контрольних служб в КПВВ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА