08:01 30.09.2018

На автомобілі з номерами "ДНР" Києвом їздив екс-співробітник МВС

1 хв читати
На автомобілі з номерами "ДНР" Києвом їздив екс-співробітник МВС

Колишній співробітник міністерства внутрішніх справ України їздив Києвом на автомобілі з номерними знаками "ДНР", повідомила прес-служба СБУ в Facebook.

У відомстві повідомляють, що 27 вересня в інтернеті з'явилося повідомлення про пересування в Києві автомобіля Пежо-301 з номерними знаками "ДНР". Правоохоронці встановили місцезнаходження автомобіля і затримали водія. Ним виявився колишній співробітник МВС України, який нині представляє одну з українських страхових компаній.

"Згідно з отриманими від громадянина поясненнями, вказаний автомобіль перебував з 2014 року в розшуку по лінії Інтерполу, в зв'язку з чим був затриманий на території РФ місцевою поліцією і переданий йому як представнику страхової компанії. При перетині російсько-українського кордону він зняв номерні знаки так званої ДНР. Але під час в'їзду в Київ знову встановив їх, за його словами, "для забезпечення відповідності реєстраційних автомобільних номерів пакету документів на зазначену машину, виданих російськими представниками Інтерполу, в разі зупинки транспортного засобу для перевірки працівниками поліції України", - повідомили в Службі безпеки.

Встановлено, що працівник страхової компанії свідомо намагався приховати автомобіль після поширення в ЗМІ інформації. Наразі правоохоронці перевіряють надані ним пояснення, а також встановлюють можливу причетність чоловіка до терористичної діяльності. Фейкові реєстраційні номери та документи на транспортний засіб вилучено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА