07:23 01.10.2018

Поліцейські в Одеській області затримали підозрюваного в згвалтуванні 8 річного хлопчика

2 хв читати
Поліцейські в Одеській області затримали підозрюваного в згвалтуванні 8 річного хлопчика

В Одеській області поліцейські затримали підозрюваного в згвалтуванні 8 річного хлопчика, повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Пригода сталася в одному з міст Одеської області.

"На одній з вулиць до дитини підійшов незнайомий чоловік і почав розмову, а потім відвів за гаражі, де намагався вступити з нею в статевий зв'язок неприродним способом. Після невдалої спроби, зловмисник повів дитину в багатоповерховий будинок, де він жив, піднявся з ним на технічний поверх в ліфтову, де протягом декількох годин бив та ґвалтував неприродним способом. Після чого спустився в свою квартиру і ліг відпочивати. Прокинувшись вранці, зловмисник зник в інший населений пункт "- йдеться в повідомленні на сайті ГУ Нацполіції в Одеській області в неділю вдень.

Уранці дитина відправилася в напрямку свого будинку, де її побачила перехожа, яка вирішила супроводити хлопчика додому. По дорозі дитина розповіла, що з нею сталося, і жінка відвела хлопчика в поліцію.

За словами поліцейських "місцезнаходження підозрюваного було оперативно встановлено, а його самого доставили у відділення поліції. Зараз з 35-річним чоловіком проводяться слідчі дії. Зловмисник дає свідчення. Встановлено, що чоловік раніше судимий, має психічні розлади і перебуває на обліку у лікарів".

Поліцейські також повідомили, що мати хлопчика притягувалася до адміністративної відповідальності за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУАП за систематичне невиконання своїх обов'язків з виховання сина. Сім'я дитини перебувала на обліку у відповідних службах.

"Дана подія кваліфікована за статтею 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії" - підсумували в Нацполіції.

Санкція статті передбачає від трьох до 15 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА