18:32 02.10.2018

Президент Всесвітньої боксерської ради вручив Порошенку символічний пояс чемпіона WBC із прапором України

2 хв читати
Президент Всесвітньої боксерської ради вручив Порошенку символічний пояс чемпіона WBC із прапором України

Президент України Петро Порошенко у вівторок у Києві провів зустріч з учасниками 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC) і отримав у подарунок символічний пояс чемпіона WBC з прапором України.

Як повідомила прес-служба глави Української держави, подарунок Петру Порошенко вручив президент WBC Маурісіо Сулейман. "Для нас це особлива подія і знак величі того, що Україна тепер з'явиться на логотипі пояса WBC. Тепер цей логотип з українським прапором буде на цьому поясі завжди", - сказав М.Сулейман.

П.Порошенко подякував за подарунок, відзначивши при цьому досягнення українських боксерів Віталія та Володимира Кличків: "Для мене дійсно і Віталій, і Володимир є великим прикладом... Можу сказати, що багато молодих хлопців мріють повторити успіх, повторити кар'єру Віталія та Володимира Кличків".

Він також висловив вдячність за приїзд до України президенту WBC і чемпіонам боксу, подякувавши і за благодійний аукціон, кошти від якого підуть на будівництво та реконструкцію боксерського спортивного залу в Маріуполі (Донецька обл.).

У свою чергу, міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що Всесвітня боксерська рада побудує в Україні боксерський зал під назвою "Зал WBC". Зі свого боку П.Порошенко зазначив, що він приєднується до цієї ініціативи.

1 жовтня в Києві на Поштовій площі відбулася церемонія відкриття 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), під час якої М.Сулейман заявив, що офіційний логотип і новий пояс ради тепер будуть з українським прапором на передньому плані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА