07:29 03.10.2018

На вокзалі дві жінки насильно утримували в підвалі дівчину, через підозру в крадіжці сумки з документами

1 хв читати
На вокзалі дві жінки насильно утримували в підвалі дівчину, через підозру в крадіжці сумки з документами

На вокзалі в підвалі одного з супермаркетів дві жінки насильно утримували дівчину, яку запідозрили в крадіжці сумки з документами, повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

"На лінію 102 столичної поліції надійшло повідомлення про те, що біля Центрального залізничного вокзалу дві жінки насильно посадили дівчину в машину і поїхали. Черговий негайно ввів оперативний план "Перехоплення" для розшуку автомобіля, а на місце виїхала слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці під час відпрацювання орієнтування зупинили схожий за прикметами автомобіль у Дніпровському районі. У салоні знаходилися дві жінки 39 і 30 років, які спочатку заперечували свою причетність до скоєння правопорушення, а потім зізналися, що забрали жертву з собою.

За їх словами, в однієї з них біля вокзалу пропала сумка з документами. Неподалік вони з подругою побачили групу жінок, яких запідозрили в крадіжці. Коли ж ті заперечили свою причетність, забрали одну з них з собою з умовою повернути її, коли знайдеться сумка.

"Далі жінки відвезли заручницю у власний магазин, де залишили в підвалі. Після цього подруги поїхали у справах, тоді ж їх автомобіль зупинили поліцейські", - повідомляють в прес-службі.

Правоохоронці звільнили заручницю і повернули родичам, а за фактом події почали кримінальне провадження за ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА