08:27 03.10.2018

Кличко разом з Льюїсом і Холіфілдом відвідав дитячий центр "Місто щасливих дітей"

2 хв читати
Кличко разом з Льюїсом і Холіфілдом відвідав дитячий центр "Місто щасливих дітей"

Мер Києва Віталій Кличко разом з чемпіонами та представниками Всесвітньої боксерської ради (WBC) відвідав у вівторок центр допомоги дітям "Місто щасливих дітей" на Оболоні, повідомляє сайт мера.

Як зазначається, цей центр вибрали не випадково. Тут знаходяться діти, які стали жертвами складних сімейних обставин. У Києві центр працює вже 11 років. І за цей час його вихователі допомогли більш ніж трьом сотням дітей.

"Кожен з чемпіонів - це людина, яка доcягла в житті своєї мети. Це - успішні люди. І йшли вони до свого успіху з дитинства. Тому цим дітям зараз дуже важливо дарувати позитивні емоції, надихати їх", - підкреслив В.Кличко.

Мер столиці зазначив, що ця соціальна акція, яка проводиться спільно з WBC, всією боксерською сім'єю допоможе таким дітям.

"І навіть якщо вони не стануть великими спортсменами, сьогоднішня зустріч буде великою мотивацією для них у житті", - підкреслив він.

У свою чергу Евандер Холіфілд заявив: "Я завжди беру участь у таких благодійних заходах, які організовує WBC. І мені дуже подобається атмосфера, яка тут панує".

Нині в центрі знаходяться 39 дітей. Більше 10% вихованців - сироти. Всі інші - ті, кого забрали з неблагополучних сімей, де батьки вже позбавлені батьківських прав, або на стадії позбавлення. У деяких дітей через психологічні травми проблеми з розвитком.

Відзначається, що В.Кличко та чемпіони WBC під час візиту в центр допомоги подарували дітям боксерські рукавички зі своїми автографами, футбольні м'ячі, інше спортивне спорядження і подарунки. Але головне - діти мали можливість поспілкуватися з легендами світового боксу і показали їм невеличку виставу, яку підготували.

"Ми багато отримали від життя. І тепер наша місія - передавати свій досвід, ділитися увагою та емоціями з такими дітьми. Я дуже радий, що нам вдалося пограти з малюками і навіть розвеселити їх", - розповів журналістам Леннокс Льюїс.

Під час цього заходу мер столиці В.Кличко отримав спеціальну нагороду за благодійність від Всесвітньої боксерської ради (WBC).

"Це нагорода не мені. Це нагорода - нашому прекрасному місту", - підкреслив В.Кличко.

Відзначається, що 56-й конгрес триватиме до 5 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА