08:48 03.10.2018

Пункти пропуску на Донбасі за добу перетнули 36,5 тис. осіб

1 хв читати
Пункти пропуску на Донбасі за добу перетнули 36,5 тис. осіб

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) протягом 2 жовтня контрольні пункти пропуску перетнули 36,5 тис. осіб, повідомила Державна прикордонна служба України.

"За минулу добу через КПВВ перетнули 36,5 тисяч осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення в понеділок відкрилися за графіком і працюють у штатному режимі.

Також у прес-службі Державної прикордонної служби відзначили, що в КПВВ "Новотроїцьке", "Майорське" і "Мар'їнка" військовослужбовці Донецького і Краматорського загонів завадили незаконному переміщенню через лінію зіткнення автозапчастин, комплектуючих до комп'ютерної техніки, обладнання для теплопостачання, будівельних матеріалів і шкури великої рогатої худоби загальною сумою 108 тис.грн. Товари вилучили співробітники Державної фіскальної служби (ДФС) для подальших процесуальних дій.

Крім того, в "Мар'їнці" і в КПВВ "Новотроїцьке" прикордонники зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися за хабар безперешкодно перетнути лінію дотику. На такі пропозиції люди отримали категоричну відмову. Правоохоронці направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.369 Кримінального кодексу України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА