19:59 03.10.2018

На Донеччині начальник міськвідділу поліції вимагав у фермера 200 тис. грн за реагування на крадіжку врожаю

1 хв читати
На Донеччині начальник міськвідділу поліції вимагав у фермера 200 тис. грн за реагування на крадіжку врожаю

Правоохоронці затримали майора поліції, начальника одного з міських відділень Нацполіції в Донецькій області за отримання неправомірної вигоди в сумі 200 тис. грн від громадянина за вжиття заходів стосовно невстановлених осіб, що незаконно викрадають урожай з орендованих останнім сільськогосподарських земель.

"03.10.2018... задокументовано факт вимагання та одержання начальником одного з міських відділень поліції в Донецькій області, майором поліції Я. неправомірної вигоди в сумі 200 тис. грн від громадянина України за вжиття кримінально караних заходів реагування до невстановлених осіб, які незаконно викрадають врожай з орендованих останнім земель с/г призначення", - повідомляють у прес-центрі штабу Об'єднаних сил України в середу.

Правоохоронці виявили та вилучили кошти в сумі 200 тис. грн під час огляду місця події. Корупціонера затримали у рамках кримінального провадження за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовою особою).

"Нині проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта справи. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від обійманої посади", - зазначили в прес-центрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА