14:04 04.10.2018

Телеканал "112 Україна" вважає політзамовленням звернення Верховної Ради до РНБО про запровадження санкцій стосовно компаній-власників

2 хв читати
Телеканал "112 Україна" вважає політзамовленням звернення Верховної Ради до РНБО про запровадження санкцій стосовно компаній-власників

Телеканал "112 Україна" вважає політичним замовленням звернення Верховної Ради до Ради національної безпеки і оборони України з проханням про запровадження санкцій стосовно компаній, які входять до структури власності телеканалів "112 Україна" та NewsOne.

Про це в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" заявив генеральний продюсер "112 Україна" Артем Марчевський.

"Ситуація, що склалася, - політичне замовлення і дуже дорогий піар окремих політичних сил, в якому замішані 229 народних депутатів, більшість з яких - часті гості в ефірі телеканалу", - зазначив він.

За словами А.Марчевського, команда телеканалу завжди максимально професійно, об'єктивно та оперативно робить свою роботу, про що свідчать відповідні рейтингові показники.

Раніше в повідомленні Індустріального телевізійного комітету (ІТК) зазначалося, що за підсумками 2017 року телеканал "112 Україна" очолив рейтинг інформаційних телеканалів України.

Як повідомлялося, Верховна Рада рекомендує РНБО запровадити санкції стосовно компаній, які входять до структури власності телеканалів "112Україна" та NewsOne.

Згідно з рішенням парламенту, має бути анульовано і припинено ліцензії та інші дозволи, які потрібні для здійснення діяльності зазначених юросіб, має бути заборона на використання ними радіочастотного ресурсу України.

Санкції також мають передбачати блокування активів і заборону на угоди щодо цінних паперів, емітентами яких є зазначені юрособи.

Група народних депутатів зареєструвала цю постанову та санкції стосовно двох телеканалів у відповідь на петицію про "Припинення антиукраїнської діяльності телеканалу "112 Україна" і NewsOne" на сайті парламенту. Вона набрала майже 26 тис. голосів замість 10 тис. мінімально необхідних.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА