19:54 04.10.2018

Правоохоронці спіймали на хабарі керівника райкомісаріату в Хмельницькій області

1 хв читати
Правоохоронці спіймали на хабарі керівника райкомісаріату в Хмельницькій області

Керівника одного з об'єднаних районних військових комісаріатів Хмельниччини затримано при отриманні хабара, який той вимагав від місцевого жителя за відстрочку від призову його сина.

Як повідомляється на сайті Служби безпеки України та Національної поліції, операція з викриття та затримання чиновника проводилася спільно співробітниками СБУ, Національної поліції і військової прокуратури.

"Підполковник вимагав від місцевого жителя тисячу доларів США. За вказану суму посадова особа обіцяла сприяти в ухиленні від призову і проходження строкової військової служби сина чоловіка. Правоохоронці затримали воєнкома на одній з вулиць райцентру у власному автомобілі після отримання всієї суми неправомірної вигоди", - повідомляє прес-центр СБУ.

За даними Нацполіції, неправомірно отримані кошти вилучені, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Військова прокуратура Хмельницького гарнізону Західного регіону внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА