13:04 05.10.2018

На Донбасі дістав поранення український військовий - Міноборони

1 хв читати
На Донбасі дістав поранення український військовий - Міноборони

Один військовослужбовець об'єднаних сил дістав поранень у п'ятницю на Донбасі, повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони України.

"Від початку поточної доби один військовослужбовець об'єднаних сил дістав поранення. Тепер наш захисник отримує кваліфіковану медичну допомогу у військовому мобільному госпіталі", - йдеться в повідомленні.

Загалом, як зазначається у зведенні оборонного відомства, від початку доби п'ятниці станом на ранок на території Донецької та Луганської областей було зафіксовано п’ять прицільних обстрілів з боку незаконних збройних формувань.

"На Луганському напрямку ворог із півночі застосував гранатомети по захисниках Кримського. З 1.20 бойові дії з застосуванням піхотного озброєння тривали протягом двох годин поблизу н. п. Оріхове. На Донецькому напрямку великокаліберні кулемети ворог застосував по захисниках Гнутового та Водяного. Після 7.00 розриви трьох ворожих мін калібру 82 мм зафіксували захисники Павлополя. Також тут окупанти вели прицільний обстріл з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА