11:23 06.10.2018

Понад 80% українців довіряють співробітникам Держприкордонслужби в аеропортах

2 хв читати
Понад 80% українців довіряють співробітникам Держприкордонслужби в аеропортах

Рівень довіри українців до співробітників Державної прикордонної служби України в аеропортах сягає 83%, у пункті пропуску "Краковець" – 63%, повідомляє прикордонне відомство з посиланням на соціологічне дослідження компанії GFK Ukraine, проведене на замовлення Міжнародної організації з міграції.

Як повідомляє в суботу прес-служба Держприкордонслужби України, згідно з дослідженням громадської думки подорожуючих громадян щодо проявів корупційних дій в пунктах пропуску на держкордоні, загальний рівень довіри до українських прикордонників в аеропортах збільшився на 2% порівняно з аналогічним торішнім опитуванням.

"Крім того, на 8% збільшився рівень повної задоволеності проходженням паспортного контролю в пункті пропуску "Краковець", нині він становить 63%. В аеропортах він залишився на доволі високому рівні – це 83%", – йдеться в повідомленні.

Крім того, згідно з опитуванням, вдвічі порівняно з минулорічними даними зменшилася частка громадян, які особисто фіксували або від знайомих дізнавалися про випадки хабарництва з боку прикордонників.

"При цьому зменшилася частка громадян, які впевнені, що корупціонери-прикордонники, викриті в хабарництві, залишаються безкарними", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Опитування компанії GFK Ukraine проводилося місяць у пунктах пропуску через держкордон "Краковець", "Бориспіль"," Харків"," Одеса","Дніпро".

Також у Держприкордонслужбі нагадують, що соцопитування про довіру громадян до суспільних інститутів, проведене Центром Разумкова засвідчило, що Державній прикордонній службі довіряє 50,7% опитаних українців. Було опитано респондентів від 18 років у всіх регіонах України, за винятком окупованого Криму і територій Донецької та Луганської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА