19:29 07.10.2018

Суд в Ізраїлі почав розгляд справи дружини Нетаньягу про шахрайство

2 хв читати
Суд в Ізраїлі почав розгляд справи дружини Нетаньягу про шахрайство

Суд в Ізраїлі почав розгляд справи дружини прем'єр-міністра Ізраїля Біньяміна Нетаньягу - Сари - за обвинуваченнями в шахрайстві і зловживанні громадською довірою, повідомляє в неділю газета The Times of Israel.

Розгляд справи відбувся в магістратському суді Єрусалима. Газета зазначає, що йдеться про попереднє судове засідання. Воно тривало 45 хвилин.

На засіданні адвокат Сари Нетаньягу Йоссі Коен попросив відкласти повноцінний судовий процес у зв'язку з плутаниною в документах, які захист отримав від обвинувачення.

В результаті суд призначив проведення ще одного попереднього засідання на 13 листопада. Воно відбудеться за зачиненими дверима.

Ізраїльська прокуратура пред'явила обвинувачення в систематичному шахрайстві і зловживанні громадською довірою дружині прем'єр-міністра Ізраїля в кінці червня.

Сторона обвинувачення вважає, що Сара Нетаньягу неправомірно витрачала бюджетні гроші. Зокрема, вона витратила суму приблизно в $ 100 тис. на замовлення їжі в резиденцію прем'єр-міністра країни з люксових ресторанів. Відзначається, що мова йде про порушення, допущені за період з вересня 2010 року до березня 2013 року.

За версією слідства, подібними діями дружина прем'єра порушувала правила, які передбачають заборону на замовлення готової їжі з ресторанів безпосередньо в резиденцію в тому випадку, якщо в ній вже і так працюють кухарі. Тим часом, в період з 2010 до 2013 року в резиденції працював персонал, спеціально найнятий для приготування їжі для прем'єра і його дружини, а також їх гостей.

Сама дружина прем'єр-міністра раніше відкинула всі обвинувачення на свою адресу

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА