15:59 08.10.2018

Активісти "Нацкорпусу" під будівлею СБУ вимагають відсторонити Семочка на час розслідування НАБУ

1 хв читати

Активісти партії "Національний корпус" під будівлею Служби безпеки України в Києві вимагають відсторонити від виконання обов'язків першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка на час розслідування Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", біля будівлі СБУ на вул. Володимирська, 33 у Києві зібралися близько 60 осіб із прапорами "Нацкорпусу".

Учасники мітингу мають намір передати голові СБУ звернення депутатів Верховної Ради Андрія Білецького та Олега Петренка, яке підписали кілька десятків парламентаріїв, з вимогою усунути з посади С.Семочка на час здійснення розслідування НАБУ.

Також активісти вимагають від СБУ провести перевірку С.Семочка щодо зв'язків із РФ і заборонити йому виїзд за межі держави.

На думку організаторів акції, наявність доступу до державної таємниці з високим грифом секретності й тісні зв'язки С.Семочка з громадянами РФ можуть спровокувати розробку його російськими спецслужбами з метою отримання секреторною інформації.

Як повідомлялося, 3 жовтня НАБУ порушило справу про незаконне збагачення першого заступника голови зовнішньої розвідки С.Семочка.

Раніше програма антикорупційних розслідувань "Наші гроші з Денисом Бігусом" оприлюднила сюжет, в якому розповідалося, що сім'я С.Семочка має будинки під Києвом вартістю в мільйони доларів, а його родичі мають, крім українського, і громадянство Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 19 вибухів

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів двоє людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали

Росіяни обстріляли Нікопольський район, постраждалих немає

ЗС України за добу ліквідували 920 окупантів

Війська РФ за добу завдали 310 ударів по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА