07:27 09.10.2018

Суд у справі про захоплення заручників у відділенні "Укрпошти" в Харкові перенесли на 17 жовтня

2 хв читати

Засідання Київського райсуду Харкова у справі про захоплення заручників у відділенні "Укрпошти", призначене на понеділок, не відбулося.

"Засідання не відбулося. До суду не з'явилися потерпілі", - повідомили кореспонденту агентства Інтерфакс-Україна в прес-службі прокуратури Харківської області.

Наступне засідання призначене на 17 жовтня.

Як повідомлялося, вдень 30 грудня 2017 року чоловік забарикадувався в відділенні "Укрпошти" в Харкові, взявши в заручники дев'ятеро людей (трьох співробітників "Укрпошти" та шістьох відвідувачів, серед яких було двоє дітей). Увечері того ж дня всіх заручників було звільнено, а чоловіка затримано. Йому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.147 (захоплення і утримання осіб в якості заручників) КК України.

31 грудня 2017 року Київський райсуд Харкова визначив запобіжний захід В.Безуху у вигляді утримання під вартою. Захист подав апеляцію.

11 січня 2018 року апеляційний суд Харківської області відмовив у задоволенні апеляції, залишивши рішення слідчого судді без змін.

22 березня 2018 року обвинувальний акт щодо В.Безуха був направлений в Київський райсуд Харкова. Йому інкримінується скоєння злочинів, передбачених ч.2 ст.147, ч.1 ст.310, ч.2 ст.309 (захоплення і утримання осіб в якості заручників, вирощування конопель і незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів) КК України

12 липня 2018 року В.Безух у суді визнав свою провину в частині захоплення заручників у відділенні пошти і не визнав провину в частині зберігання наркотиків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА